Tallers de tecno-ciència - smARTions

Tallers de tecno-ciència

La ciència i tecnologia per nens més creativa al teu abast

Taller de STEAM

Tallers puntuals o periòdics de tecno-ciència divertida STEAM (Science, Technology, Enginyering, ART and Maths) dirigits a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Totes les nostres activitats son 100% disenyades per l’equip tècnic de smARTions

 

 

Trucan’ns al

615.210.918

envia’ns un email a

hola@smartions.cat

 


Programa GAIA (exemple):

Taller de Little-Bots
Crearem petits robots amb materials bàsics tals com gots, raspalls de dents, suros, tetrabrics, piles, petits motors, etc. Els farem funcionar, els decorarem i jugarem amb ells fent dibuixos automàtics, curses de velocitat, etc. Aprendrem conceptes d’electricitat bàsica i tècniques de moviment vibratori i de propulsió.

Taller de Construccions
Crearem tota mena d’artefactes per aplicar els conceptes d’enginyeria com una mà esquelètica d’acció mecànica amb palletes i fil, una muntanya russa de bales amb rampes de paper d’alumini, cascades de pom-poms amb rotllos de paper de cuina, edificis i torres de materials diversos com globus, pals de gelat, pinces o gots, circuits de reaccions en cadena tipus efecte papallona i molt més!

Taller de Llums
Descobrirem el funcionament de la llum artificial i experimentarem conceptes relacionats amb la reflexió i refracció de la llum a diferents medis, construïm jocs mitjançant làsers de colors i petits miralls, Descobrirem també missatges invisibles per l’ull humà i farem visibles la forma de la veu!

Taller de Líquids i Reaccions Químiques
Experimentarem amb líquids i sòlids comuns que en barrejar-los produiran efectes sorprenents i emocionants. Jugarem i pintarem amb reaccions químiques, descobrirem com generar el corrent elèctric amb llimones, com fer volcans i làmpades de lava, així com descobrir conceptes bàsics de la mecànica de fluids com la flotabilitat, la viscositat, la densitat i la tensió superficial.