Què Fem? - smARTions

Què Fem?

La ciència i tecnologia per nens més creativa al teu abast

 logo_smartions_positivo_final

 Tecnologia en colors!

 

Despertem l’interés dels més petits per les habilitats més demandes per la societat com són la Ciència, la Tecnologia, la Enginyeria, l’Art i les Matemàtiques, el que a Europa i els Estats Units s’anomena STEAM i en el que es preveu una demanda de 1,9 milions de professionals el 2020 formats en aquestes skills.

Descobrim i accentuem el seu talent:  utilitzant simpàtics robots i artefactes fascinants como excusa per a introduir-los de forma progressiva en matèries cada cop més complexes. Crearàn andròimes rodants, anfíbies i voladores, practicaran lws manualitats, l’electrònica, la programació, inclús dissenyaran els seus propis video-jocs.

Aprendran de forma espontània: creativitat, disciplina, organització, imaginació, psicomotricitat fina, concentració, visualització de conceptes físics, problem solving,  organitzación espaial, direccionalitat, visió tridimensional, equilibri, i programació bàsica.  En definitva, desemvoluparan el seu intel·lecte i posaran en pràctica valors tan importants com el companyerisme, el treball en equip i el lideratge.

Els nostres petits s’ho pasaran en gran!!

Aprendre jugant és la clau i saber com i per què funcionen les coses els hi despertarà la curiositat que duen dintre i dessitjaran aprendre pel seu compte cada dia més, queolcom súper necessari i quasi imprescindible avui dia.

Tenim cura del medi ambient i els hi fem saber la importància de l’estalvi energètic, la reutilització dels materials i en general tot allò que està a les nostres mans i les seves per a protegir aquest meravellós món en que vivim.