Missió - smARTions

Missió

La ciència i tecnologia per nens més creativa al teu abast

Missió, Visió, Valors i Metodologia

missió

Oferir als nois i noies les mateixes oportunitats de desenvolupar-se en les competències que es requeriran en el futur (aquest nou món que neix amb la 4a revolució industrial), amb especial esforç en la integració de les noies.

Visió

Volem que smARTions sigui una entitat de referència en el món STREAM (aprendre fent, potenciar la creativitat i la imaginació, univers makers i fes-ho-tu-mateix) i l’acompanyament emocional (emocions positives i negatives) a l’aula.

valors

El respecte  als alumnes i les seves famílies així com als companys amb els quals col·laborem i per descomptat les escoles. Aquest respecte es manifesta en un tracte afectuós i en la il·lusió que posem en la nostra tasca. La flexibilitat i l’adaptació a les necessitats de l’alumnat, amb capacitat innovadora i lideratge. El compromís amb l’equitat per garantir la sostenibilitat del sistema, col·laborant activament en el bon funcionament de les institucions amb les quals treballem per aconseguir unes relacions més justes, aprofundint en la igualtat de coneixement i igualtat d’oportunitats, i fen els esforços que calguin i més en la igualtat de gènere. Compartir el coneixement i les bones pràctiques, per orientar la nostra activitat quotidiana els màxims nivells d’eficiència i excel·lència, amb el compromís a difondre  a la societat el coneixement adquirit sobre la roda i metodologia STREAM i la gestió emocional a l’aula.

La curiositat fa que ens preguntem “per què?” I imaginem diferents explicacions o possibilitats (si …, llavors …). La imaginació fa que ens preguntem “què passaria si …?” i ens empeny a fer:  imaginem un nou món, un nou univers que ens porta a un lloc de felicitat i alegria. Aquesta imaginació, aquest poderós impuls creatiu que no el podem ni volem aturar ens duu al nostre espai físic i simbòlic favorit: el joc.  El joc lliure permet als nens desenvolupar la seva imaginació, que és la base sobre la qual s’assenta la creativitat. La diversió es troba tant en el procés com en la consecució de l’objectiu. La diversió està en l’activitat en grup, l’emoció de l’aventura, l’entusiasme espontani dels nens i el gaudi de la sorpresa tant pròpia com social que produeixen les teves accions o creacions.

Metodologia

Eines STREAM, Seguiment Personalitzat, Gestió Emocional, Gamificació, Teatralització i ABP (Aprenentatge basat en Projectes). Aquí trobaràs més detall de la nostra metodologia.