Grups i edats - smARTions

Grups i edats

La ciència i tecnologia per nens més creativa al teu abast

xEscolars i steAmLab

Extraescolars a la teva escola (ens desplacem)!

També al nostre centre smARTions de Terrassa (Plaça Nova) al nostre steAmLab:

Grup Dilluns: (pròximament, pregunta’ns)
Grup Dimarts: de 17:15 a 18:15h
Grup Dimecres: de 17:15 a 18:15h
Grup Dijous: de 17:15 a 18:15h


El mètode smARTtions s’adreça a nens i nenes d’aquestes edats:

Trucan’ns al

615.210.918

envia’ns un email a

hola@smartions.cat


Marie Curie

Madam Marie Curie

Marie Skłodowska Curie, física i química polonesa, pionera en els primers estudis de les radiacions; ella va ser la primera a emprar el terme radioactivitat. Va rebre el Premi Nobel de Física el 1903, juntament amb el seu marit, Pierre Curie, i Henri Becquerel, pels seus descobriments en el camp de la radioactivitat. L’any 1911 va rebre el Premi Nobel de Química per l’aïllament del radi pur. Fou la primera persona a la qual se li van concedir dos Premis Nobel en dues categories diferents.

Jane Goodall

Jane Goodall

Dame Valerie Jane Goodall,  antropòloga, activista mediambiental i missatgera de la pau de l’ONU anglesa, considerada la major experta primatologa en ximpanzés, pels seu estudis durant 55 anys sobre les interaccions socials i familiars dels ximpanzés salvatges al Parc Nacional de Gombe Stream a Tanzània. És la fundadora de l’Institut Jane Goodall i el programa Roots & Shoots, i pertany al comitè del Projecte dels Drets No Humans.

Nikola Tesla

Nikola Tesla

Nikola Tesla va ser un enginyer elèctric serbo-estatunidenc. Es va educar a Graz, on va estudiar enginyeria elèctrica. L’any 1881 es traslladà a Budapest per treballar en una companyia de telègrafs nord-americana. L’any següent es mudà a París per treballar en una de les companyies d’Edison, on va realitzar la seva major aportació: la teoria del corrent altern en electricitat, la qual cosa li va permetre idear el primer motor d’inducció el 1882.

text i imatges, extrets de Wikipèdia.