Estiu 2020 escoles Sant Cugat - smARTions

Estiu 2020 escoles Sant Cugat

La ciència i tecnologia per nens més creativa al teu abast

Casals a les escoles, Sant Cugat 2020

(ja preparant l’estiu 2021)

Us presentem una proposta innovadora, inclusiva i amb una mirada social que aglutina a diferents agents, i que per primera vegada s’agrupen des de l’acció comunitària i la cooperació per donar una resposta a infants i famílies davant l’escenari incert que afrontem.

Un proposta que agrupa a entitats i agrupacions compromeses i identificades amb el seu entorn i que s’estimen Sant Cugat i el Vallès.

Per primera vegada a Sant Cugat, un únic casal per les 12 escoles públiques, avalat per les direccions de les escoles, contractat per les diferents AFA, amb 32 entitats i organitzacions unides per fer un projecte conjunt i variat amb múltiples propostes de tots els àmbits, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Aquest estiu, cap a un món millor!

 Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Opcions de casal

1- Casal matí de 8.30 a 13.30h (consulta servei Bon Dia)

2- Casal de tot el dia de 8.30 a 16.00h (inclou servei de menjador i, a partir de les 13,30h reagrupament al casal de lleure)

(cada casal depenent de l’escola on es fa pot modificar els horaris Bon Dia, etc .., consulta cada escola)

INFO COVID-19

Totes les activitats s’han planificat i es duran a terme extremant les mesures d’higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí un resum de les mesures més destacades COVID-19.
Consulta aquí les mesures i protocols adaptades als casals d’estiu 2020 a les escoles de Sant Cugat.