Estiu 2021 escoles Sant Cugat - smARTions

Estiu 2021 escoles Sant Cugat

La ciència i tecnologia per nens més creativa al teu abast

Casals a les escoles, Sant Cugat 2021

Una proposta de ciutat, que es desenvoluparà simultàniament a 12 escoles públiques de Sant Cugat amb la participació de smARTions.cat.

Galeria on hi ha diverses activitats: com les ones viatgen per l’espai? El nostre super-slime. Com és la vida dintre d’una gota d’aigua, a la nostra suor? Llum a la foscor permet treballar el nostre sentit artístic!

Un proposta que agrupa a entitats i agrupacions compromeses i identificades amb el seu entorn i que s’estimen Sant Cugat i el Vallès.

Little Bot, el nostre clàssic que no podia faltar, un any més- Polímers en acció i jugant amb el làser per entendre les simetries.

Per aquest Casal Estiu 2021, a smARTions.cat hem triat del nostre catàleg les següents activitats (a fer durant la setmana que trieu):

Pòcimes, Extintor CO2, Slime, Vareta de Harry Potter, Catapulta, Little Bot, Cuina de Plastilina, Art a la foscor, Lupa Làser, Car Ballom, Rocket d’Aigua, Virus i Gèrmens, Pulsòmetre.

Un únic casal per les 12 escoles públiques, avalat per les direccions de les escoles, contractat per les diferents AFA, amb 32 entitats i organitzacions unides per fer un projecte conjunt i variat amb múltiples propostes de tots els àmbits, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i per descomptat, smARTions.cat.

 Activitats inclusives!

Hem pensat específicament aquestes activitats perquè hi pugui participar qualsevol infant o jove, independentment de si pateix alguna discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Fer un holograma és una activitat espectacular: tecnologia al 100%. La química sempre fent maravelles i la llum a la foscor per entendre com funciona aquest fenòmen: llum i foscor, què són?

Opcions de casal

1- Casal matí de 7:45 8.30 a 13.30h (entrada esglaonada, consulta servei Bon Dia)

2- Casal de tot el dia de 7:458.30 a 16.00h (entrada esglaonada, inclou servei de menjador i, a partir de les 13,30h reagrupament al casal de lleure)

Cada casal depenent de l’escola on es fa pot modificar els horaris Bon Dia, etc .., consulta cada escola per concretar els detalls.

INFO COVID-19

Totes les activitats s’han planificat i es duran a terme extremant les mesures d’higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí un resum de les mesures més destacades COVID-19.
Consulta aquí les mesures i protocols (normativa general) adaptades als casals d’estiu 2021 a les escoles de Sant Cugat.