Qui som?

L'extraescolar de ciència i tecnologia més creativa pels nens i nenes de 3 a 12 anys

L’equip de professionals

Som pedagogs, professors, enginyers, informàtics i divulgadors i formem als més petits en les habilitats i competències del S. XXI.

Albert Y.

Director – CEO

Enginyer Telecomunicacions

És una sort que els peques tinguin ara l’oportunitat d’aprendre conceptes tècnics i científics que van ser explicats de forma tan ensopida en el passat. Ara potenciem la creativitat i les habilitats artístiques dels nens i nenes, genis del futur.


Marian F.

Responsable de pedagògia

Mestre Infantil i Primària

Dono forma i garanteixo la qualitat i seguretat de tot el material pedagògic, així com la seva adequació a l’edat dels nens. Crear nous materials didàctics és un plaer i ho faig amb molt de gust, ja que les noves metodologies m’encanten!


Albert F.

Creador Tecnològic – CTO

Enginyer Informàtic

Ideòleg i creador de les activitats tecnocientífiques. Dissenyo els tallers pensant sempre en el que guanyaran els nens. Les meves filles petites m’ajuden a saber que és el que funciona i que no i mantenir la coherència de tot el projecte és tot un repte!


David V.

Responsable d’Operacions i Comunicació– CCO/COO

Enginyer Telecomunicacions

Tinc la missió d’escoltar les necessitats de les escoles i pares/mares que busquen el millor pels seus fills i convertir-les en material de qualitat útil per tothom.


 

Marta C.

Marketing – Community Manager

Disseny Gràfic Senior

Li dono forma i imatge al projecte SMARTIONS a la vegada que gestiono les xarxes socials, el Marketing On-Line. Treball a mida per aconseguir un producte STEAM de qualitat.


Per més informació truca’ns al 615.210.918 o envia’ns un email a hola@smartions.cat