Matricula extraescolar 2019-2020

35

Realitza ara la matrícula amb targeta de crèdit i si vols domicilia els teus propers rebuts.

La matrícula inclou l‘alta de la fitxa i el material que els nens faran servir al llarg del curs i s’emportaran a casa depenent de la activitat.

Les quotes mensuals són 35€/mes per alumne d’Ocubre a Maig i 26€ la mensualitat de Juny.

En cas de germans, o si ens portes un nou amic, la quota és 30€/mes per alumne

Categoría:

Descripción

Hola amics de la ciència!

Està a punt de començar la nova temporada escolar i amb ella les extraescolars.

En què s’assemblen els vostres fills a: Marie Curie, Nikola Tesla, Albert Einstein, Margarita Salas, Rosalind Franklin o Elon Musk?

doncs en que van ser nens amb la possibilitat de posar en pràctica tot el seu potencial, la seva curiositat infinita per aprendre i en poder crear coses noves.

Dona ara la oportunitat al teu fill de descobrir la seva vocació científica i tecnològica i desenvolupar les habilitats requerides pel seu futur: pensament crític, creativitat, resolució de problemes complexos, comunicació i treball en equip.

A smARTions fem al llarg del curs desenes d’experiments i activitats STEAM: ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques, on els nens aprendran nou vocabulari i conceptes de l’entorn STEAM gràcies a una metodologia de learn by doing i play&learn. Un nen motivat, amb curiositat i alegria no té límits per aprendre i créixer. info metodologia »

Farem esferificacions de cuina, llums làsers, neons, fosforescències, fotoluminescències i hologrames; construcció de littlebots, artilugis amb la veu, i circuits elèctrics; muntanyes russes amb cursa de bales, ponts arquitectònics, construccions amb diferents tècniques, cohets disparats fins a 20 metres d’alçada; simetries matemàtiques hama, codis binaris, enigmes; extintors de CO2, reaccions químiques, slimes, Ph;  magnetisme, experiments amb pressió atmosfèrica, tensió superficial i moltes altres que no hi caven a la llista!

Comencem els tallers l’1 d’Octubre al carrer Telers del centre de Terrassa.

Dimarts per alumnes de 4 a 6 anys*
Dijous per alumnes de 7 a 10 anys*
Horari de 17:15h a 18:15h

Grups mínims de 6 i màxim 10 alumnes.

Reserva ja la teva plaça!

*els grups poden adaptar-se segons la demanda rebuda